За нас

Адвокатска кантора „Йорданов“ е основана през 2009 г. и се намира в гр. София Център. Ние предлагаме адвокатски услуги и правна помощ на граждани, фирми и НПО. Адвокатите могат да Ви съдействат за консултации и завеждане на дела срещу Топлофикация, дела срещу ЧЕЗ, дела срещу Софийска вода, дела срещу Банки (кредити), Имотни дела, Разводи и семейни дела (осиновяване, бащинство, родителски права), Трудови дела, Наказателни дела, Домашно насилие, Регистрация и откриване на фирма – еоод, оод, Ликвидация и закриване на фирма и други правни услуги.

С КАКВО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ:

Правни консултации, справки, проверки, изготвяне на договори, пълномощни, покани, жалби и други юридически документи, както и:

 • Наказателно право – адвокатска защита и съдействие по наказателни дела на досъдебно и съдебно производство на обвиняем, пострадал, граждански ищец. Представителство и защита пред полиция, прокуратура и съд. Защита срещу повдигнато обвинение за кражба, присвояване, телесни повреди, шофиране след употреба на алкохол или наркотици и др. Завеждане и водене на дела за обида и клевета. Придружаване на свидетели при разпит от полицаи.
 • Търговско право – регистрация на фирми – ЕООД, ООД, АД; вписване на фирмени промени – смяна на управител, адрес на управление, смяна на съдружник, промяна предмет на дейност, продажба на фирма; ликвидация и закриване на фирми; изготвяне на търговски договори, търговски спорове.
 • Регистрация на НПО – откриване на граждански дружества, кооперации, фондации и сдружения с нестопанска цел.
 • Семейно право – дело за развод, дело за издръжка, брачни договори.
 • Наследствено право – дело за делба, оспорване на завещание
 • Вещно право – имотни дела
 • Трудово право – дело за незаконно уволнение, получаване на обезщетение, дело по ЗДСл.
 • Административно право – обжалване на наказателно постановление за наложени глоби от МВР, КАТ, ДАИ, Общини и други органи.

ПРАВНИ УСЛУГИ ЗА БИЗНЕСА:

 • Данъчно право – обжалване на ревизионни актове, дела по запечатване на търговски обект.
 • Обществени поръчки – преглед и изготвяне на ЕЕДОП, консултации и представителство пред възложители, обжалване на процедури пред КЗК и ВАС.
 • Подготовка на документи, изготвяне на становища, посредничество при сделки, водене на дела, абонаментно правно обслужване на фирми.

Предлагаме различни варианти за работа на клиента:

 • Среща и консултация на място в кантората.
 • Консултация по телефон.
 • Онлайн консултация по имейл, Viber, WhatsApp и Messenger.

КАКЪВ Е АДВОКАТСКИЯ ХОНОРАР?

След детайлно запознаване с Вашия казус ще Ви бъде посочен хонор и всички разноски. В периода на COVID 19 и финансови затруднения на граждани и бизнеса се опитваме да поддържаме фиксирани цени на правни услуги, а не да формираме адвокатски хонорар на час.

Ако търсите адвокат за имотни дела в София или имотни спорове, добър адвокат по наказателни дела в Софиа, бракоразводен адвокат в софия, адвокат за дело за издръжка, адвокат за регистрация на фирма, адвокат за обжалване на акт, може да ни намерите в гр. София, ул. “Княз Борис I” № 99 и на тел. 0884 07 44 21

Ако имате проблем с Колекторски фирми, с фирма за бърди кредити, Топлофикация, Софийска вода, ЧЕЗ, мобилен оператор, с частен съдебен изпълнител, с етажната собственост, с органите на МВР, прокуратурата или съда – потърсете адвокат и защитете правата си.

КАК РАБОТИМ

Спестяваме ти време и пари като използваме Viber, Messenger и WhatsApp вместо лична среща за всяко едно нещо.
Предварително те информираме за всичко, което те интересува по твоя казус.
Комуникираме открито и те държим в течение за твоето дело. Не чакаме ти да ни търсиш.
​​Изпращаме ти съдебни​ документи по Viber, Messenger и WhatsApp
По всеки казус, който работим ти предлагаме фиксиран хонорар с опции.

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА

В нашата адвокатска практика основен принцип е защита интереса на клиента.
Бърза реакция. Решаване на проблема. Доволни клиенти.
Ние говорим на твоя език, а не на правен жаргон. Тук сме за да помогнем на теб и бизнеса ти.
Работете с адвокати, който се интересуват от  music, design, copy and even SEO, HTML & CSS.
​В зависимост от казуса, който решаваме. работим съвместно с различни експерти и вещи лица.
​Процесът ни на работа е разработен така, че да доведе до най-добрия резултат за клиента.​

Ако Ви трябва адвокат може да запишете час за консултация на моб. телефон 0884.07.44.21. Може да ни пишете на info.kantora@gmail.com или чрез формата за контакт.